top of page
CW500 4Roll Scanner FSL02_small.jpg

PLOTSERVICE

Plotservice en planafdrukken

Gemotiveerde mensen die instaan voor snelle en correcte service, ‘State-of-the-art’ apparatuur en Gespecialiseerde software.

De combinatie van al deze elementen laat ons toe een perfecte service en kwaliteit te garanderen aan de beste prijzen! En indien gewenst, worden de plannen ook geleverd aan huis!

 

Plotten in zwart/wit, grijswaarden

U kan kiezen tussen plotten op gewoon papier, posterpapier of watervast materiaal én dit volledig digitaal, van A5 tot A0 of groter.

Van één plan tot een geheel archief. Maandelijks, wekelijks of dagelijks. De plannen worden standaard geplooid naar A4.

 

Plotten in kleur

Een plan in kleur is een perfecte manier om een presentatie te maken of om uw plannen duidelijker te presenteren. Wist je immers dat alle kleurenprints groot formaat bij RTOC repro watervast zijn? Zeer handig voor op de werven.

Hierbij denken wij vooral aan fotorealistische renderings van uw project, ingekleurde gevels, tuinplannen, opmetingsplannen, GIS-projecten, enz …

RTOC repro beschikt over verscheidene high-resolution kleurenplotters waarmee u kan laten plotten in fullcolour of lijntekening.

Watervaste prints

Wij kunnen jouw plan printen/plotten/kopiëren op watervast materiaal (Tyvek), zo kan jouw plan gewoon gereinigd worden met water, of je kan het gewoon ophangen in de regen.

Officiële aankondigingen ( de typische gele A2 bladen) kunnen wij ook kopiëren op dit watervast materiaal: een goedkoper en beter (hedendaagse)  alternatief voor het plastificeren. Bij plastificeren zal water nog steeds het papier beschadigen bij nieten of nagelen. Bij Tyvek heb je dat niet.

2

Naast het plotten/kopiëren van uw originelen, welke zich op USB memorystick of mail kunnen bevinden, kent het dupliceren hiervan ook geen geheimen voor ons.

Is uw origineel reeds geplot of getekend op papier of kalk, dan kunnen wij het voor u kopiëren!

 

U wenst alles graag gesorteerd in ringmappen, geplooide plannen met een inbindrand, afwerking op maat,…? RTOC repro kan het voor u realiseren en dit aan de beste voorwaarden!

 

U kan uw plotopdrachten ( als PDF bestand ) mailen naar print@rtoc.be . Best geeft u vermelding van zwart/wit of kleur, aantallen, geplooid of niet geplooid (plooien steeds in de prijs inbegrepen voor zwart/wit) en manier van afhaling/levering.

LEVERING

Wens je de plannen geleverd te hebben op jouw kantoor, werf of elders? Vermeld dit in jouw opdracht en wij zorgen dat jouw opdracht geleverd wordt (postNL).

Plotservice: Diensten
Plotservice: Afbeelding
bottom of page