top of page

KANTOORVAKHANDEL

Gigantisch aanbod aan de beste prijs!

Logo_2022_SO.jpg

‘Strong Office’ is een samenwerking, met vier prominente kantoorvakhandels waaronder RTOC Repro, die elk al enkele decennia actief zijn als kantoorvakhandel. Met onze jaren ( decennia ) lange kennis en vakmanschap versterken en verrijken wij ons partnership zodat ‘Strong Office’ wij uw betrouwbare partner voor al uw kantoormateriaal zijn.

Met liefst 25.000 kantoorartikelen in de webshop en catalogus vindt u gegarandeerd wat u zoekt. En dat niet alleen, door de nauwe samenwerking met de fabrikanten van kantoorartikelen kan ‘Strong Office’ u altijd lage prijzen én de meest persoonlijke service bieden.

 

Wat begon als een kleine Kantoorvakhandel is vandaag een gevestigde onderneming in het leveren van kantoorartikelen, schoolmaterialen, papierwaren, inkten en toners,  aan ondernemingen en particulieren. 

Sinds kort kan je ook al jouw hobbymateriaal, dranken, soep, koffie, schoonmaakproducten, veiligheidsartikelen, enz... bestellen op onze webshop. Al jaren worden deze geleverd aan bedrijven als facilitaire producten ( one stop shop principe ), vandaag kan je deze als particulier dus ook bestellen!

Naast de zeer scherpe prijzen blijft een hoog serviceniveau nog steeds een primaire pijler.

RTOC repro biedt je dus het voordeel om LOKAAL te kopen ( #winkelhier ) maar toch mee te genieten van zeer scherpe prijzen en een ongekende ervaring in logistiek die opgebouwd werd in de moederonderneming bureelmateriaal.be 

 

Kort samengevat:

  • Grote keuze uit meer dan 23.000 kantoorartikelen, hobbymaterialen, en schoolmaterialen.

  • Scherpe prijzen & sterke promoties ( tot 40% goedkoper dan de bekende online concurrenten! )

  • Snelle levering binnen de 24u bij u thuis of op kantoor.

  • Advies op maat en servicegarantie

  • Zeer persoonlijke service.

bottom of page