RTOC repro

Bel ons nu !

+32 (0)11/53.38.54

You are here

SOS kinderdorpen

RTOC repro steunt SOS Kinderdorpen

RTOC repro draagt een zeer warm hart toe aan het goede doel en aan hen die het met veel minder moeten stellen.

 

Nimeo, petekind van RTOC reproDaarom dat wij al sinds enkele jaren ons petekind Nimeo Husen Ali  sponsoren en haar in de mogelijkheid stellen op te groeien in een warme omgeving met een SOS moeder en een deftige opleiding kan genieten.

Nimeo is geboren en groeit op in het prachtige Ethiopië, de bakermat van al het menselijk leven. Ze verblijft in het SOS kinderdorp in Gode.

 

Op regelmatige basis ontvangen wij post van Nimeo, graag delen wij deze mee op deze pagina. Wij bereiden alvast meer informatie en foto’s voor, binnenkort zijn deze online.

 

Wil je zelf ook een steentje bijdragen aan de opvoeding van Nimeo of aan het SOS kinderdorp in Gode zelf? Dan kan dit door een gift op ons rekeningnummer BE85 3630 0033 6106 (ING) met vermelding ‘gift Nimeo’ of ‘gift SOS kinderdorpen Gode’.

 

23 December 2016; kerstkaartje vanuit Ethiopië:Ethiopische kerstkaart voor RTOC repro

Vandaag ontvingen wij een kerstkaartje van Nimeo. Alles gaat goed met haar, dit schijft het SOS kinderdorp over haar:

"Nimeo is in goede gezondheid en doet het goed. Tijdens de pauzes op school houdt ze ervan om een spelletje te spelen met springen: de kinderen kiezen een kapitein. De kapitein tekent een rechte lijn, en gaat ernaast staan om toe te kijken. De kinderen gaan dan met hun voeten achter de lijn staan en springen, waar hij of zij neerkomt wordt een lijn getekend. Winnaar is wie het verst springt. Nimeo is er goed in en wint meestal.

Nimeo heeft nog steeds een zeer goed gedrag en helpt graag in het familiehuis. Ze speelt ook vaak met haar vrienden. Zeker na de Olympische spelen in Rio, 2016, hebben zij en haar vriendjes uitgesproken deelgenomen aan loopwedstrijdjes onderling. Al is ze niet de snelste, ze heeft er plezier in!"