top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDavid Braes

Horeca en werkplekken kunnen weer open dankzij AeraMax Pro

Tilburg, xx maart 2021 – Fellowes, specialist in kantooroplossingen, heeft haar AeraMax Pro luchtreiniger laten testen op de twee gevaarlijkste via de lucht verspreide virussen van dit moment: het coronavirus en het H1N1 virus. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat de AeraMax Pro luchtreinigers binnen een uur na activatie 99,99 procent van de aerosolen van een surrogaat coronavirus uit de lucht weten te verwijderen. Gezondheidsraden en wetenschappers wereldwijd raden al maanden luchtreinigers met een TRUE HEPA filtratiesysteem aan om ons binnen gebouwen tegen het coronavirus te beschermen.

“We begrijpen dat onze klanten de beste oplossing zoeken om het coronavirus op korte termijn te bestrijden, maar ook op lange termijn hun werknemers van de meest gezonde lucht willen voorzien,” stelt John Fellowes, de CEO van Fellowes Brands. “We hebben deze testen laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat onze klanten met de Fellowes AeraMax Pro luchtreinigers zich weer veilig binnen gebouwen kunnen begeven.”Bescherming tegen door de lucht verspreide virussen

Het coronavirus 229E is gebruikt als surrogaat voor het coronavirus bij het onderzoek in het lab van Shanghai WEIPU Chemical Technology Service Company. Van dit virus werd 99,99 procent van de aerosolen binnen een uur uit de lucht verwijderd. Het is in het huidige klimaat nog niet mogelijk of ethisch verantwoord om Sars-CoV-2 te aerosoliseren voor tests in de lucht. Ook is uit onderzoek in Dublin gebleken dat de Fellowes AeraMax Pro luchtreinigers 99,9 procent van aerosolen van het H1N1 virus binnen 35 minuten uit een ruimte kan filteren.

“We zijn erg trots dat onze organisatie zoveel bedrijven, scholen en evenementlocaties kan helpen bij het openen van de deuren, hopelijk op korte termijn,” zegt John Fellowes. “We bieden al jaren gezondheids- en welzijnsoplossingen voor werkplekken, maar onze luchtzuiveringsactiviteiten behoren tot onze meest betekenisvolle bijdragen aan de gezondheid op de werkplek in onze geschiedenis.”


Waar kan ik zo een Aeramax toestel bekomen?

Omdat RTOC repro, als onderdeel van bureelmateriaal.be reeds jaren ervaring heeft met het faciliteren van uw kantoorartikelen zoals in bedrijven, scholen, overheden, ziekenhuizen, enz... is het een logische stap om eveneens deze aeramax toestellen aan te bieden.


Hoeveel kost zo een luchtreiniger?

Op uw gezondheid mag geen prijs staan, maar toch moet zo een luchtreiniger niet veel kosten. Uw prijs hangt af van de grootte van de ruimte die u wenst te verluchten. Weet dat u reeds vanaf 145 euro een toestel hebt.


Meer weten? Vrijblijvend een prijsopgave?

Neem dan even contact op met David Braes op: david@rtoc.be of bel even 011 53 38 5491 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page