RTOC repro

Bel ons nu !

+32 (0)11/53.38.54

You are here

Inbinden

Inbinden wij RTOC repro

U kunt bij RTOC repro terecht voor inbinden met volgende technieken. De prijs van onderstaande mogelijkheden is identiek aan elkaar, slechts de dikte bepaald de uiteindeljke prijs.

 

  • Boekbind: Hierbij wordt uw werk ingebonden op professionele wijze, net zoals bij een boek. Er wordt een stoffen rug (in diverse kleuren verkrijgbaar) gelijmd en de voorzijde en achterzijde zijn personaliseerbaar (of RTOC repro voorziet een standaard voor-en achterblad, mag ook dikke karton zijn om het boekeffect te benadrukken).

 

  • Spiraal ringen: Met metalen spiralen ringen heeft uw werk een zeer professionele ‘look’ en is bovendien ook nog handig om in te bladen (volledig omdraaibaar). Ook de ideale manier om uw eigen kalenders te maken!

 

  • Plastic ringen: de klassieke inbindmethode met plastic ringen.
 
Bij het binnen brengen van jouw inbind opdracht kunnen wij vrij snel afleveren, normaal de dag zelf. Wil je echter 100% zeker zijn hiervan, geef je best eerst een telefoontje. Als je het ook laat uitprinten door ons, dan bespaar je alvast een rit en het eventuele wachten; je kan het dan immers mailen.
 
Eindwerk ook printen? Dan kan je het mailen naar plot@rtoc.be en wij zorgen voor de rest!