RTOC repro

Bel ons nu !

+32 (0)11/53.38.54

You are here

Groot formaat CAD

Groot formaat printing bij RTOC reproGemotiveerde mensen die instaan voor snelle en correcte service, ‘State-of-the-art’ apparatuur en Gespecialiseerde software * .

 

De combinatie van al deze elementen laat ons toe een perfecte service en kwaliteit te garanderen aan de beste prijzen!

 

Plotten in zwart/wit, grijswaarden

 

U kan kiezen tussen plotten op gewoon papier, (90g of 120g) of kalk én dit volledig digitaal, van A5 tot A0 of groter. Van één plan tot een geheel archief. Maandelijks, wekelijks of dagelijks. De plannen worden standaard geplooid naar A4, plooien is steeds inbegrepen in de prijs.

 

Bestanden die RTOC repro afdrukt:

 

  •   Plt (plotfile)
  •   Pdf
  •   Tiff
  •   Ps
  •   HP GL1 en GL2

 

Door gebruik te maken van een uniek e procedure zijn al uw zwart/wit plots aan zeer hoge kwaliteit, zo woerden o.a grijswaarden zeer fijn weergegeven en niet in ‘bolletjes’.

 

Plotten in kleur

 

Plotten in KLEUR is in opmars! Een plan in kleur is immers een perfecte manier om een presentatie te maken of om uw plannen duidelijker te presenteren. Wist je immers dat alle kleurenprints groot formaat bij RTOC repro watervast zijn? Zeer handig voor op de werven.

Hierbij denken wij vooral aan fotorealistische renderings van uw project, ingekleurde gevels, opmetingsplannen, GIS-projecten, enz …

RTOC repro beschikt over verscheidene high-resolution kleurenplotters waarmee u kan laten plotten in fullcolour of lijntekening.

Formaten? Ook hier geen beperkingen: max 91cm breedte, onbeperkte lengte, geplooid of opgerold.

 

Naast het plotten/kopiëren van uw originelen, welke zich op USB memorystick, CD, internet,… kunnen bevinden, kent het dupliceren hiervan ook geen geheimen voor ons. Is uw origineel reeds geplot of getekend op papier of kalk, dan kunnen wij het voor u kopiëren.

 

U wenst alles graag gesorteerd in ringmappen, geplooide plannen met een inbindrand, afwerking op maat,…? RTOC repro kan het voor u realiseren en dit aan de beste voorwaarden!

 

U kan uw plotopdrachten mailen naar plot@rtoc.be . Best geeft u vermelding van zwart/wit of kleur, aantallen, geplooid of niet geplooid (plooien steeds in de prijs inbegrepen voor zwart/wit) en manier van afhaling/levering.