RTOC repro

Bel ons nu !

+32 (0)11/53.38.54

You are here

BNI netwerkvereninging

RTOC repro - Calipage lid van BNI West LimburgRTOC repro – Calipage is trots om deel uit te maken van het BNI, afdeling West-Limburg. Omdat geven loont, is het BNI voor RTOC repro een belangrijke pijler geworden in onze groei.

 

De missie van BNI
Het is onze missie om onze leden te helpen meer omzet te verkrijgen door een gestructureerd, positief en professioneel aanbeveling marketing programma te bieden dat hen helpt om langdurige, veelbetekenende relaties aan te gaan met kwalitatief goede andere ondernemers.

BNI - Changing the way the world does business©

 

Het fundament van BNI

is gestoeld op het principe "Geven loont". BNI biedt elk lid de mogelijkheid om ideeën, contacten en netwerken te delen. Dat levert vele voordelen met als belangrijkste voordeel, zakelijke aanbevelingen. Als je lid bent van BNI is het net alsof je een team van verkopers voor je hebt werken die elke dag opletten of ze je kunnen helpen je product in de markt te zetten. Als mond-tot-mond reclame belangrijk is voor jouw bedrijf, dan is BNI het aangewezen netwerk om lid van te worden.

 

In 2015 waren er meer dan 7.300 chapters wereldwijd met meer dan 190.000 actieve leden die samen meer dan 7 miljard euro aan extra omzet voor de leden genereerden! BNI is een zakelijke en professionele netwerkorganisatie die van elke branche/specialisatie slechts een afgevaardigde lid laat worden per chapter.

 

Je bedrijf laten groeien met 20%, 30%, 50% of zelfs 100%?
Dit zijn de resultaten die wij zien bij onze leden! Veel van onze leden. Sommige deelnemende leden hebben door de manier van marketing binnen de structuur van BNI zelfs tientallen nieuwe klanten gekregen!!! Succesvol zaken doen door effectief gebruik van mond-tot-mond reclame. De beste manier van adverteren die er is. RTOC repro kan hiervan getuigen!

 

BNI biedt structuur en systemen die haar leden helpt te geven en te ontvangen
dit doen we door een omgeving te bieden waarin je persoonlijke sterke relaties kunt opbouwen met twintig, dertig of zelfs veertig andere kwalitatief goede ondernemers uit je eigen regio. Door het realiseren van deze "formele" relaties met anderen, krijg je de kans om je bedrijf aanzienlijk te laten groeien.

 

Eerste keer op bezoek
Verreweg de beste manier om BNI te leren kennen is door een groep te bezoeken. Wil je graag eens kijken wat het nou precies is , geef ons ( RTOC repro ) even een seintje om eens vrijblijvend en gratis (RTOC repro neemt de kosten van het ontbijt op zich) op bezoek te komen in ons chapter. Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichtingen.